Vælg en side

Westerns

Det Vilde Vesten har inspireret forfattere, filmskabere og serietegnere gennem årtier. Western-genren har fostret genialiteter som Blueberry, Red Kelly, Buddy Longway og Tex Willer. Velkommen til en verden af indianere og cowboys.

Indianere og cowboys

Det Vilde Vesten! Bare ordene får de fleste af os til af mindes de store westerns på film – med Gary Cooper og John Wayne! Danser med ulve – med Kevin Costner. Og så videre.

Westerns er fortsat populære. Også i tegneseriemediet, hvor livet på prærien altid har fået det bedste frem i serieskaberne.

I den humoristiske ende finder vi Lucky Luke af Morris og Goscinny. Og i den alvorlige ende nogle af verdens absolut bedste tegneserier: Blueberry af Giraud og Charlier, Buddy Longway af Derib, Red Kelly (Comanche) af Hermann og Greg. Samt italienske Tex Willer, der stadig udkommer fast med nye historier af nye generationer af serieskabere.

Westerns fascinerer os, måske fordi de som regel er variationer over velkendte temaer. Erobringen af Prærien, bisoner, indianere, høvdinge, totempæle, buer og pile, nybyggere, cowboys, heste, soldater, bedemænd, saloons, dansepiger, sheriffer, dusørjægere, eventyrere og falskspillere!

Galleri Comicart.dk vil altid være på jagt efter gode billeder fra denne svundne tid. Originaltegninger og grafik, originalsider fra de bedste serier.

Kapow!!!

 

Billeder af Det Vilde Vesten

Viser alle 45 resultater

Få et forspring i forhold til andre kunstsamlere!

Modtag galleriets ugentlige nyhedsmail. Så går du aldrig mere glip af de mest eftertragtede nyheder og sjældne værker, der sættes til salg i galleriet. Nyhedsmailen er gratis og indeholder hver gang nyheder og tilbud. Du får her adgang til specialviden om galleriets kunst og kunstnere. Bliv inviteret med til ferniseringer og særarrangementer. Tilmeld dig i dag!

Salg af tegnekunst, comicart