Vælg en side

Peter Snejbjerg – Dear Billy 01-01 (2009), original art

1.800,00 kr.

Originalside af Peter Snejbjerg fra ”Kære Billy” med manuskript af Garth Ennis. Udsendt i 2009 som miniserie.

Beskrivelse

Peter Snejbjerg: “Battlefields 2: Dear Billy”, original art, Dynamite Entertainment 2009.

På dansk: “Kære Billy”, G. Floy Studio, 2010.

Story: Garth Ennis.

Size (mål): 30 cm x 42 cm.

Et af Peter Snejbjergs bedste og mest uafrystelige værker. Historien “Dear Billy” eller på dansk “Kære Billy” er en rystende blanding af en kærlighedshistorie og en gyser. Skrevet af stjerneforfatteren Garth ennis og tegnet af danske Snejbjerg i en nedtonet, men uhyre effektiv grafisk stil, der passer perfekt til dramaet.

Historien er grum og foregår i 2. Verdenskrig, 1942: Sygeplejersken Carrie Sutton bliver taget til fange under den japanske invasion af Singapore. Her bliver hun udsat for de mest rædselsfulde handlinger – og overlever. Nu forsøger hun at starte et nyt liv, godt hjulpet på vej af venskabet med en såret pilot – og så tilbyder skæbnen hende det, hun mindst har ventet sig. Carrie har endelig en chance for hævn… men skal hun benytte sig af den? I en verden revet i stykker af krig kan man kæmpe og vinde – men man får måske alligevel ikke det, man mest ønsker sig.

Garth Ennis og Peter Snejbjerg er makkerparret bag denne tragiske kærligheds-historie, som udspiller sig under den grusomme krig mellem vestens allierede og japanerne. Serien er på dansk udgivet af forlaget G. Floy Studio som “Kære Billy”, der opsamler vol. 1-3 af Dynamite Entertainments serie, “Battlefields 2: Dear Billy”.