Vælg en side

Michael Loeb – Only God Forgives (2018)

450,00 kr.

DIRTY HARRY som and! Giclée miniature tryk baseret på oliemaleri af Michael Loeb 2018. Kun 120 eks.

Beskrivelse

Michael Loeb: “Only god forgives”, miniature giclée tryk, 2018, signeret og nummereret, 120 eks.

Så er der detektivdrama i blålige toner. En andefigur, som kunne være inspireret af den franske noir-tegneserie Inspektør Canardo, har den helt store gøb fremme! Herlig klassisk filmstemning på dette uforglemmelige maleri.

Mål: 22 cm x 27 cm.

Oplag: Trykkes i op til 120 nummerede eks. + 10 EA + 10 HC

Trykkene er produceret på papirtypen Canson Aquarelle Rag 310 g, 100 % bomuld, uden optisk hvidt. ISO 9706, syrefrit, med buffer, der reducerer effekten af ozon. Det er den højeste standard, der er på markedet – og resultatet er tryk af en kvalitet, der holder i op til 400 år.

Den tyske pop art kunstner Michael Loeb har en fortid som billedkunstner og reklametegner hos de tyske bilfabrikker og virksomheder tilknyttet Formel 1.

Han bor og arbejder i nærheden af Koblenz og Rhinen i Tyskland. Han lærte at male med god hjælp fra sin bedstefar, der var kunstner. Med tiden har LOEB udviklet sin egen unikke stil, meget fotorealistisk, med klare referencer til de store mestre inden for Pop Art og i øvrigt tegneseriekunst. Her møder Superman både Anders And og Star Wars, ofte med både filmiske og kunstneriske referencer.

Arbejdet med at skabe værker for den tyske bilbranche har givet MIchael Loeb en unik fornemmelse for materialer. Han maler med olie på lærred og har en helt enestående evne til at male fotorealistisk – lige fra hud til blik.

In English:

Michael Loeb is a German artist living and creating works of art near Koblenz/Rhine in Germany. Growing up Michael spent lots of his time learning how to paint from his grandfather. As time progressed he developed his own style and refined his technique. Michael’s works are in collections throughout Germany as well as internationally. The themes of “Pop Art” and “Automobile” have always been a potent combination of his exhibitions, which also includes several automotive companies, as well as sponsors of Formula 1.