Vælg en side

Hugo Pratt – Lune 08, signeret

2.400,00 kr.

Håndsigneret litografi af Hugo Pratt, nummereret 445/500, signeret “HP”, 1990.

Beskrivelse

Originalt litografi fra “Lune” serien, som Hugo Pratt lavede omkring 1990. Litografierne i serien kredser om Månen som motiv – mytologisk såvel som fysisk. Pratt behandler i sine litografier Månens påvirkning af mennesket fra fortid til nutid. Sandelig om ikke også der er blevet plads til vor ven Corto Maltese på et par af litografierne.

Litografiet er nummereret 445/500.

Litografiet er fra et portfolio, der dels udkom i en ordinær udgave i 500 eks., dels i en særlig, signeret luksusudgave i et oplag på 135 eks., der alle er nummereret med romertal.

Foto er et eksempel – ikke det faktiske tryknummer.

Foto yder ikke Pratts sarte akvaralfarver fuld retfærdighed. Meget fornemt tryk – med prægning i papiret.

Papirtype: Akvarelpapir. Med prægning.

Signeret “HP”
.
Pratts signerede litografier er i dag stort set uopdrivelige.
Litografiet her er fra min private samling – som jeg sælger godbidder fra i ny og næ.

29cm x 39cm.

Hugo Pratt udsendte portfolioet “Lune”, som jo betyder “Månen”, i 1990 på forlaget Del Grifo. Skønt der kun blev produceret 500 nummererede eksemplarer, er der mange samlere, som overser dette smukke værk. Der blev desuden produceret en særlig samlerudgave i blot 135 eksemplarer, der alle er nummererede med romertal. Denne er særlig efterspurgt blandt samlere.”Lune” består af 13 offset tryk, hvoraf ét er signeret med fuldt navn og de øvrige 12 signeret med initialerne “HP”.Hvert tryk måler 30 cm x 40 cm og er trykt på tykt akvarelpapir i den sædvanlige høje kvalitet. Alle motiverne handler om Månen og dens indflydelse på menneskeheden.