Vælg en side
Tilbud

Erik Bille Christiansen – The Magic of Red Shoes, AP usigneret, indrammet

6.000,00 kr.

AP EKS. USIGNERET. Erik Billes første store kunsttryk i prestigeformatet. Minnie forfører Mickey! Romantisk og stort – 112 cm x 96 cm.

Beskrivelse

Erik Bille Christiansen: “The Magic of Red Shoes”, stort giclée-tryk, 2015. Usigneret, mærket AP, med småfejl.

INDRAMMET

BEMÆRK – NEDSAT PRIS – SMÅFEJL.

I kunstnerens arkiv fandt vi fire AP tryk, usignerede. De har alle mere eller mindre fejl – i form af papir med små folder eller smuds.
Det er i småingsafdelingen, men det skal nævnes.

KIG IND, HVIS DU VIL SE VÆRKERNE, FØR DU KØBER!

Udsendes i anledning af separatudstillingen “Happy Days Are Here Again”, Galleri Comicart.dk, 1. februar 2015 til 26. marts 2015.

Papirmål: 112 cm x 96 cm.

Aldrig har der været større forhåndsinteresse for et nyt motiv. Alle, der har set det originale oliemaleri (som er solgt) på 145 cm x 125 cm, har spurgt, om det vil udkomme som tryk. Så nu er formatet sat op til det optimale – og det er lykkedes for vores faste samarbejdspartner, Thomas Riishøj fra Art2print at gengive maleriets skønhed optimalt på papiret. Læg dertil markedets bedste indramning – og du har et billede, der vil lyse op på hver en væg i de fleste hjem. Udsendt i stærkt begrænset oplag.

De røde dansesko er et emne, der har optaget både forfattere, filmmagere og kunstnere i over 100 år. Faktisk helt tilbage til 1845, hvor H. C. Andersen udgav sit grumme eventyr “De røde Skoe” om den lille pige, som bliver besat af et par røde dansesko, som former hendes liv og skæbne. Siden dukker de magiske røde sko også op i filmen “Troldmanden fra Oz” i 1939, hvor de sidder på fødderne af en ung Judy Garland. Og nu har Erik Bille så sat dem på fødderne af Minnie!

Trykt af Art2print på 310 gram Canson Arches Aquarelle Rag – syrefrit papir af museumskvalitet. Lysægte i mindst 228 år bag glas – og mindst 450 år bag museumsglas med UV-filter.

Udgiver: Galleri Comicart.dk og Erik Bille Christiansen, 2015.