Vælg en side
Tilbud

Erik Bille Christiansen – The Magic of Red Shoes (2021)

2.250,00 kr.

TRYKSIGNERET, NY UDGAVE 2021! Erik Bille Christiansens mest populære motiv til dato. Minnie kysser Mickey.

Beskrivelse

Erik Bille Christiansen: “The Magic of Red Shoes”, giclée-tryk, 2021. Trykt signatur, nummereret, 188 eks.

Kan man udtrykke kærlighedens væsen i ét billede? Ja, for det har kunstneren gjort her. Motivet er skabt som et maleri af Erik Bille Christiansen i 2015. Det er hans klart mest populære og efterspurgte motiv – og den perfekte gave til et menneske, du elsker. De røde dansesko er et emne, der har optaget både forfattere, filmmagere og kunstnere i over 100 år. Faktisk helt tilbage til 1845, hvor H. C. Andersen udgav sit grumme eventyr “De røde Skoe” om den lille pige, som bliver besat af et par røde dansesko, som former hendes liv og skæbne. Siden dukker de magiske røde sko også op i filmen “Troldmanden fra Oz” i 1939, hvor de sidder på fødderne af en ung Judy Garland. Og nu har Erik Bille så sat dem på fødderne af Minnie!

Motivet udkom første gang som luksus-tryk i ekstra stort format i 2015 – dette er forlængst udsolgt, akkurat som en senere miniature-udgave. Derfor vil det glæde mange, at vi nu udsender det i en tredje og sidste udgave i en mellemstørrelse, der nok vil kunne finde plads i de fleste hjem. Signaturen er naturligvis trykt (da kunstneren døde i 2017), og oplaget er 188 eks.

Størrelse: 55 cm x 63 cm.

Trykt af Art2print på 310 gram Canson Arches Aquarelle Rag, uden optisk hvidt – syrefrit papir af museumskvalitet. Lysægte i mindst 228 år bag glas – og mindst 450 år bag museumsglas med UV-filter.

Udgiver: Galleri Comicart.dk efter aftale med Erik Bille Christiansens familie, 2021.