Vælg en side

Carsten Graabæk – Statsministeren, strip 8654 sæt, inkl. skitse, rentegning og tryk

750,00 kr.

Original seriestribe af Carsten Graabæk. “Statsministeren” – består af tre dele. 1) Et print af den færdige avisstribe (foto). 2) En indledende blyantsskitse med råteksten. 3) Den originale blæktegning uden tekst.

Beskrivelse

Original avisstribe af Carsten Graabæk – “Statsministeren”.

Læs venligst nedenstående beskrivelse grundigt igennem, da det er vigtigt at forstå, at denne vare består af tre dele (heraf to originaltegninger), der supplerer hinanden og fungerer som et “sæt”. Alle tre dele er med i den samlede pris:

1) Den færdige avisserie med tekst er kun et print. Dette skyldes, at Carsten Graabæk ikke håndtekster sine striber, men lægger teksterne ind på computeren. Man kan imidlertid meget let tage en fotokopi af printet, klippe teksterne ud – og forsigtigt lime dem på Graabæks originaltegning. Det er denne løsning, som Comicart.dk vil anbefale – men det er naturligvis op til køberen.

2) Den indledende blyantsskitse, som indeholder en råtekstning. Billederne yder ikke blyantstregerne fuld retfærdighed. de er faktisk mere stramme og mere kraftige, end nogle af billederne antyder.

3) Den færdige, “inkede”, seriestribe uden tekst. Her er det altså Carsten Graabæks eget originalværk, tegnet på papiret. Lige til at klistre teksterne på.

Hver stribe måler cirka 30 cm x 10 cm.
Det gælder såvel blyantsskitsen som den færdige tegning.