Vælg en side
Tilbud

Ungermann – Hanne Hansen, trykt i bog, original

Original price was: 2.450,00 kr..Current price is: 1.900,00 kr..

Original søndagsside, “Hanne Hansen” af Arne Ungermann, fra Politikens “Magasinet”. Siden er med i “Hanne Hansen Udvalgte Episoder 1935-1945.”

Beskrivelse

Original søndagsside af Arne Ungermann med hans mest populære hovedperson, “Hanne Hansen”.

Oprindeligt bragt i dagbladet Politikens søndagssektion.

Der findes næppe en Hanne Hansen-side med flere frække piger! Brille er omgivet af det feminine køn, og alle bærer datidens modesolbriller. En klassiker – med et layout, der gør siden særlig velegnet til indramning. En næsten vovet episode!

Siden er udateret – og årstallet ukendt.

“Hanne Hansen” blev skabt i to forskellige formater:
Er siden i højformat, måler den cirka 42 x 30 cm.
Er siden i bredformat, måler den cirka 28 x 43 cm.

Om sidernes stand: Arne Ungermanns søndagssider er ofte sammensat af forskellige originaltegninger, som så er klæbet op på et papirark og samlet til slut. Tegningerne sidder nogle gange lidt løst på siderne. Nogle gange har Ungermann skrevet små bemærkninger og anvisninger til grafikerne og farvelæggeren. Nogle gange har han lagt smukke skygger på med blåt, og i sjældne tilfælde har han lavet en decideret farvelægning af enkelte ruder. Der kan endvidere forekomme brug af dækhvidt – og i ganske få tilfælde er papiret revnet i kanten eller gulnet af tape. Endelig er det værd at bemærke, at selve logoet ofte er en fotokopi – og kun i få tilfælde tegnet til lejligheden. Ovenstående små skavanker har ingen betydning for prissætningen af Ungermanns værker – kun hvis selve stregen er beskadiget, vil det trække ned i prisen.