Vælg en side

Valhalla

De nordiske guder har aldrig været sjovere end i den måske bedste danske album-tegneserie nogensinde. Valhalla viser os Odin, Thor, Freja, Loke og alle de andre på en ny måde. Serien debuterede i  1978 – og er filmatiseret to gange.

Peter-madsen-valhalla-40-aar

De nordiske guder som seriehelte

Valhalla er en dansk tegneserie, skabt af tegneren Peter Madsen og forfatter-teamet Henning Kure og Hans Rancke-Madsen, med Søren Håkansson som farvelægger.

Serien er opkaldt efter Odins bolig Valhal i Asgård fra den nordiske mytologi. Valhalla debuterede i 1978 – og fortsatte gennem 15 album frem til 2009. Serien er en intelligent og humoristisk gendigtning af de klassiske nordiske gudesagn. Uforligneligt veltegnet af Peter Madsen, som har en stor del af æren for, at serien har opnået stor succes, også uden for Danmarks grænser.

I 1986 var der premiere på tegnefilmen Valhalla, der året efter vandt publikumsprisen som bedste børne- og ungdomsfilm på Cannes-filmfestivalen. I 2019 udkom spillefilmen Valhalla (med rigtige skuespillere), løst baseret på både tegneserien og den tidligere film.

Galleri Comicart.dk udgiver i samarbejde med tegneren Peter Madsen udsøgte grafiske tryk i begrænsede oplag til den kræsne samler. Signerede og nummererede.

Valhalla Art

Få et forspring i forhold til andre kunstsamlere!

Modtag galleriets ugentlige nyhedsmail. Så går du aldrig mere glip af de mest eftertragtede nyheder og sjældne værker, der sættes til salg i galleriet. Nyhedsmailen er gratis og indeholder hver gang nyheder og tilbud. Du får her adgang til specialviden om galleriets kunst og kunstnere. Bliv inviteret med til ferniseringer og særarrangementer. Tilmeld dig i dag!

Salg af tegnekunst, comicart