Vælg en side

Tegninger

I denne kategori finder du originaltegninger – altså unikke kunstværker direkte fra skaberens hånd! Ikke tryk, men originaler. Tegnet med blyant, blæk, tusch eller andet. For dig, der ikke vil nøjes med kopierne – når kun den ægte vare duer.

Originale tegninger

Originaltegninger og original tegneseriekunst var det, der startede eventyret hos Galleri Comicart.dk.

Vi var det første galleri, der introducerede tegneserie-sider og originaltegninger af de største tegneseriekunstnere på det danske marked. Ved starten i 2006 var det en ganske lille niche blandt danske kunstsamlere.

Det var især besøg i de store europæiske tegneseriebyer Paris og Bruxelles, hvor vi købte originaltegninger af Loisel, Luguy og mange flere hos de lokale tegneseriegallerier, der inspirerede os til at starte et dansk tegneseriegalleri.

Siden er interessen eksploderet, og i dag er originaltegninger eftertragtede samleobjekter på lige fod med malerier, skulpturer og anden kunst. Efterspørgslen er gigantisk – især i lande som USA, Frankrig, Belgien, Italien og Spanien.

Men også i Skandinavien vokser interessen år for år. Tegnekunst indbringer millioner på internationale kunstauktioner.

Og efterhånden som de fleste tegneserier skabes digitalt, vil priserne på tegneseriekunst, skabt i hånden, fortsætte med at stige. Når kopier ikke er nok – så er det her, du skal søge efter din næste kunstinvestering.

Originaltegninger

Viser 1–50 af 574 resultater

Få et forspring i forhold til andre kunstsamlere!

Modtag galleriets ugentlige nyhedsmail. Så går du aldrig mere glip af de mest eftertragtede nyheder og sjældne værker, der sættes til salg i galleriet. Nyhedsmailen er gratis og indeholder hver gang nyheder og tilbud. Du får her adgang til specialviden om galleriets kunst og kunstnere. Bliv inviteret med til ferniseringer og særarrangementer. Tilmeld dig i dag!

Salg af tegnekunst, comicart