Vælg en side

Sergio Tisselli

Den italienske veteran har skabt en lang række tegneserier og leveret forsider til mange udgivelser. Han er som akvarel-kunstner inspireret af Hugo Pratt – og elsker at male billeder af vikinger og indianere.

Italiener med blik for indianere og vikinger

Den italienske serietegner Sergio Tisselli er født i Bologna 24 januar 1957. Han er kendt for sine fremragende akvareller, ofte med western-motiver, med klar inspiration fra Hugo Pratt.

Tisselli har også designet tarot-kort, men er især kendt for sine skildringer af indianernes liv.

I 1980 indledte han et samarbejde med forlaget Rizzoli, hvortil han bl.a. illustrerede en historie om pesten i Bologna. Tisselli kom senere til at samarbejde med den italienske mestertegner Magnus om en spændende historie om den italienske diplomat Joseph Pignata.

Tisselli har også lavet et hav af forsider til diverse italienske fumetti-udgivelser og leveret tegninger og akvareller til Tex Willer, Marrtin Mystère osv.

Til forlaget Scarabeo i Torino har Sergio Tisselli designet en række tarot-kort, dels over temaet vikinger, dels med fokus på de indfødte amerikanere, indianerne, hvis liv han skildrer fremragende.

 

Works by Sergio Tisselli

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Få et forspring i forhold til andre kunstsamlere!

Modtag galleriets ugentlige nyhedsmail. Så går du aldrig mere glip af de mest eftertragtede nyheder og sjældne værker, der sættes til salg i galleriet. Nyhedsmailen er gratis og indeholder hver gang nyheder og tilbud. Du får her adgang til specialviden om galleriets kunst og kunstnere. Bliv inviteret med til ferniseringer og særarrangementer. Tilmeld dig i dag!

Salg af tegnekunst, comicart