Vælg en side

Rebecca

Den amerikanske kunstner Rebecca tager os med ind i forstadsfruernes og teenage-døtrenes skjulte liv – hvor alle erotiske fantasier leves ud i ly af ligusterhækken. Velkommen til Housewives at Play – og Teens at Play!

Forstadsfruernes seksuelle fantasier

Kunstnernavnet Rebecca er et pseudonym for…? Ingen ved, hvem der gemmer sig bag dette kunstnernavn, som gør sig gældende i den erotiske del af tegneseriernes univers.

Sikkert er det, at Rebecca er en dygtig kunstner, og at hun er amerikaner. Efter eget udsagn har hun tre børn – og må formodes at være en midaldrende kvinde med en meget veludviklet fantasi!

Rebecca er kendt for sine erotiske/pornografiske skildringer af alt det, der foregår i de amerikanske forstadsbyers villaer og haver, når mændene er på arbejde.

Hendes lange albumserie Housewives at Play og Teens at Play, som består af henholdsvis tegneserier og enkelttegninger (pin-ups), er en rejse ind i en verden, hvor mødre og døtre gør alt det, som pæne piger og kvinder normalt ikke gør!

Rebecca leger med S/M-universet – uden at det bliver alt for hardcore. Her er kvinder med kvinder (og kun få mænd er med i legen). Her er dildoer og andet sexlegetøj. Som læser er man i voyeurens rolle, om man vil det eller ej.

Og man tør næsten ikke åbne næste side af frygt for, hvad Rebecca nu har fundet på! Hendes erotiske univers synes uendeligt. Som kunstner bedømt er Rebecca blevet bedre og bedre med årene. Hendes skraveringsteknik er sublim. Hun har sans for detaljen, og hendes pin-ups er gennemarbejdede små mesterværker, frække og forførende.

Det er også værd at fremhæve hendes farvelagte pin-ups, ofte med inspiration fra kvindelige tegneserieheltinder (superhelte).

Velkommen til et politisk absolut ukorrekt univers. Hvor kunst og erotik byder hinanden op til en forførende fræk dans. Som Rebecca siger:

“I spend most of my days horny and wet. If my children only knew what their mom does at home all day..teeheehee. Kisses to you all, my wonderful fans…”

Er du vild med erotisk kunst? Så klik her.

Erotic art by Rebecca

Viser 1–50 af 100 resultater

Få et forspring i forhold til andre kunstsamlere!

Modtag galleriets ugentlige nyhedsmail. Så går du aldrig mere glip af de mest eftertragtede nyheder og sjældne værker, der sættes til salg i galleriet. Nyhedsmailen er gratis og indeholder hver gang nyheder og tilbud. Du får her adgang til specialviden om galleriets kunst og kunstnere. Bliv inviteret med til ferniseringer og særarrangementer. Tilmeld dig i dag!

Salg af tegnekunst, comicart