Vælg en side

Rasmus Klump

Rasmus Klump (eller Petzi) er en af de mest elskelige og søde tegneseriefigurer, der findes. Skabt af Carla og Vilhelm Hansen i 1951 – for siden at erobre hele verden.

Rasmus Klump af Vilhelm Hansen

En lille bjørn med stor succes

Den søde lille bjørneunge Rasmus Klump er hovedpersonen i en dansk tegneserie, skabt af Carla Hansen (1906-2001) og Vilhelm Hansen (1900-1992), der fortæller om de eventyr, Rasmus Klump og hans venner oplever.

Rasmus Klump optræder altid i røde smækbukser med hvide polkaprikker og rejser jorden rundt på “Det gode skiv’ Mary”, som han og vennerne byggede i det første album.

Rasmus Klump-tegneserien er udgivet i mere end 20 lande siden 1951, og antallet af solgte hæfter har passeret 20 mio. eksemplarer.

Rasmus Klump er også lavet til en tegnefilmserie, en legeplads i Tivoli, og i perioden 1998-2009 blev Rasmus Klump Prisen uddelt. Serien er senere genoptaget med nye tegnere, herunder danske Henrik Rehr og Thierry Capezzone.

Rasmus Klump er en af de allerbedste tegneserier for børn på det internationale marked. 

Rasmus Klump (Petzi) art

Få et forspring i forhold til andre kunstsamlere!

Modtag galleriets ugentlige nyhedsmail. Så går du aldrig mere glip af de mest eftertragtede nyheder og sjældne værker, der sættes til salg i galleriet. Nyhedsmailen er gratis og indeholder hver gang nyheder og tilbud. Du får her adgang til specialviden om galleriets kunst og kunstnere. Bliv inviteret med til ferniseringer og særarrangementer. Tilmeld dig i dag!

Salg af tegnekunst, comicart