Vælg en side

Posters

God kunst behøver ikke altid koste en formue eller være produceret i små oplag på dyrt papir. Nogle gange vil du bare have et fantastisk motiv – lige til at hænge op – til en pris, hvor de fleste kan være med. Det finder du her – i posters-kategorien. Kunstplakater i god kvalitet.

Plakatkunst fra hele verden

Inden for billedkunst opererer man ofte med flere divisioner. I superligaen finder man malerier og originaltegninger. Lige efter følger eksklusive, signerede og nummererede tryk. Litografier, silketryk, giclée-tryk, lærredstryk.

Men langt den mest udbredte og populære form for kunst er plakatern eller posters. Her kan du finde alle de mest fantastiske motiver, som regel trykt på glat papir, til priser, hvor de fleste kan være med.

Posters er som regel offset-tryk (firfarvetryk), produceret i store oplag til massemarkedet. Men tag ikke fejl. De kan også være ekstremt sjældne samleobjekter til høje priser.

Her præsenterer vi et bredt udvalg af plakatkunst med særlig fokus på tegneseriernes verden. Skabt af kunstnere fra Danmark, Europa, USA m.v.

Vores udvalg af plakater

Viser 1–50 af 74 resultater

Få et forspring i forhold til andre kunstsamlere!

Modtag galleriets ugentlige nyhedsmail. Så går du aldrig mere glip af de mest eftertragtede nyheder og sjældne værker, der sættes til salg i galleriet. Nyhedsmailen er gratis og indeholder hver gang nyheder og tilbud. Du får her adgang til specialviden om galleriets kunst og kunstnere. Bliv inviteret med til ferniseringer og særarrangementer. Tilmeld dig i dag!

Salg af tegnekunst, comicart