Vælg en side

Om Galleri Comicart.dk

Tegneseriekunst – original comic art

Galleri Comicart.dk er Danmarks internationale tegneseriegalleri, som køber og sælger original tegnekunst med speciale i tegneseriekunst – original comic art. Vi handler også med bladkunst, illustrationer, litografier og malerier. Nu værker af over 300 kunstnere!

Galleriet er startet og drives af journalist Peter Hartung (født 1962), der bl.a. har skrevet bogen “Manden og anden” om Carl Barks (Bogfabrikken 1994). Galleriet har været online siden starten af 2006. Det første fysiske galleri åbnede i Hillerød i 2009, og siden har galleriet haft adresse i landsbyen Udsholt – til man i 2015 flyttede ind i de nuværende lokaler på Trepkasgade 5, 2100 København Ø.

Manden bag Galleri Comicart.dk er journalist og forfatter Peter Hartung, der er et kendt navn i danske såvel som internationale tegneseriekredse. Han er bl.a. indehaver og administrator af Danmarks største Facebook-fangruppe om tegneserier – Tegneseriefans.

Peter Hartung (født 18. maj 1962) har skrevet artikler og bøger om tegneserier gennem fire årtier, bl.a. i fanzines som Seriejournalen, Strip! og BilledStorm, akkurat som hans artikler er publiceret i andre lande.

I 1994 mødte og interviewede Peter Hartung selveste Carl Barks – og udsendte samme år den første danske Barks-biografi, “Manden og anden”, på forlaget Bogfabrikken.

Peter Hartung har ligeledes mødt og talt med navne som Moebius, Mezieres, Bilal, Will Eisner, Loisel, Jeff Smith, Comes, Hermann, Mort Walker, Don Rosa og mange, mange flere.

Gennem årene har Peter Hartung opbygget et netværk til udenlandske samlere af original tegneseriekunst – idet Comicart.dk bl.a. samarbejder og handler med private samlere samt gallerier i Tyskland, Frankrig, England og USA. Vi køber desuden målrettet op på auktioner i udlandet eller fra seriekunstnerne personligt.

Søger du efter noget særligt, kan Comicart.dk som regel være med til at finde det – og tilbyde en god pris. Tøv ikke med at spørge os.

“Danmarks hyggeligste galleri!”

Galleri Comicart.dk - Danmarks hyggeligste galleri

Pressen skriver

Comicart.dk er stedet at besøge, hvis man som denne skribent er bidt af en gal tegneseriekunstsamler.
Christian Monggaard, Information.

Tegneseriekunsten er som grafittikunsten et nyt segment af kunstmarkedet.
Toke Lykkeberg, Dagbladet Børsen.

Det er et fornøjeligt overflødighedshorn.”
Hans Bjerregaard, Ekstra Bladet.

Følgende medier har haft artikler om eller har omtalt Galleri Comicart.dk: Jyllands-Posten, epn.dk, Euroman, Magasinet Kunst, DR P2 Plus, Dagbladet Børsen, Politiken, Information, Ekstra Bladet, Urban, 24timer, MetroXpress, Frederiksborg Amts Avis, TV2 Godmorgen Danmark, DDF(R)APPET, Kulturnyt/DR2, Hillerød Posten, Strip!, Seriejournalen og NørdNyt.

Kunderne skriver

Kundernes mening betyder meget for Galleri Comicart.dk. Jeg modtager mange gode forslag fra vores kunder, og heldigvis får jeg også masser af positive e-mails fra tilfredse kunder. Her bringer vi et udpluk af kundernes reaktioner siden starten i marts 2006 – med tak til alle, der har været så søde at skrive.

“Tak for en fantasifuld indpakning! Dronningens samlede livgarde kunne have marcheret på langs ad den, flere gange, uden at der var sket det mindste med indholdet!”

Jon, Skanderborg

“Hej Peter, det er vist den bedste service jeg nogensinde har oplevet!”

Christian, København

“Jeg både jubler og græder i en lind strøm over at have fundet frem til comicart, da jeg er ung og derfor har masser af tid til at samle ind af smuk kunst fra sitet, men kan samtidig ikke overskue de uanede formuer, jeg må putte i kassen, for at opnå dette! Jeg venter i dette øjeblik spændt på, at mit første bestilte værk skal komme ind ad døren: Ole Ahlberg – Dråben, som bliver en gave til min kæreste, som netop har friet til mig og vi flytter sammen næste måned, så jeg får skam også selv stor glæde af skønheden. 😉

Puk, Silkeborg

“Super hjemmeside. Nem at navigere i. Har ikke set en bedre hjemmeside! Kun Amazon kommer i nærheden af den. Læste mange comics som barn/yngre, men er kommet fra det igen. Men efter at have set din hjemmeside og især Rebeccas tegninger, har jeg fået øjnene op for en helt ny og meget interessant verden…og tak for det.”

Janus, København

“I want to say that your website is AWESOME!! I looked at it for over 2 hours last night. It is easy to navigate and the item descriptions are very clear and informative. That is where your journalism background comes in handy. Of course, I looked at the Carl Barks items first and you have most of the more important items that any Carl Barks collector would love to have. You are more than just a casual collector–you are a Barks’ addict–haha! Your other items are quite INCREDIBLE! I learned a lot about Danish comic authors. I have bookmarked your site and because I know quite a few Danish collector friends, I can better communicate with them about Danish comics through your website.”

Ferdinand, USA

“Jeg vil lige sige tusind tak, for at du formåede (med meget kort varsel endda) at åbne dørene for undertegnede med familie. Jeg kan til gengæld love, at mange af dine værker står højt oppe på ønskesedlen. Det var en kanon oplevelse at tale med dig og opleve den frie og inspirerende atmosfære, du har skabt dig i dit atelier. Så atter en gang tak for oplevelsen, der klart var den bedste på hele “djævle-øen” ;-)”

Kim T., Sindal

Få et forspring i forhold til andre kunstsamlere!

Modtag galleriets ugentlige nyhedsmail. Så går du aldrig mere glip af de mest eftertragtede nyheder og sjældne værker, der sættes til salg i galleriet. Nyhedsmailen er gratis og indeholder hver gang nyheder og tilbud. Du får her adgang til specialviden om galleriets kunst og kunstnere. Bliv inviteret med til ferniseringer og særarrangementer. Tilmeld dig i dag!

Salg af tegnekunst, comicart