Vælg en side

Malerier

Malerier udgør kunstens superliga med navne som Picasso, Monet og Van Gogh. Også tegneseriekunsten byder på enestående malerier – af Carl Barks, Hugo Pratt, Enki Bilal og så videre. Oplev en verden af olie, akryl, pastel og akvarel!

Verdenskunst – på lærred og papir

Malerkunsten fylder meget, når kunsthistorien skal skrives. Maleriets historie går tilbage til værker af forhistoriske mennesker og spænder næsten uden afbrydelse over alle kulturer fra antikken.

Over kontinenter og årtusinder er maleriets historie en vedvarende strøm af kreativitet, der fortsætter ind i det 21. århundrede.

Maleriet spænder vidt. Fra de store oliemalerier på lærred til små elegante akvareller i sarte farver.

Også emnemæssigt og udtryksmæssigt kommer maleriet vidt omkring – fra det abstrakte til det realistiske, fra det erotiske til neutrale stilleben-studier.

Nogle af tegneseriens helt store navne har også forsøgt sig som kunstmalere. En del af dem med gigantisk succes – Carl Barks, Enki Bilal, Hugo Pratt, Moebius, Milo Manara og så videre.

Ja, nogle serieskabere har endog opnået langt større succes med deres malerier, end de gjorde som serietegnere: Frank Frazetta, Jeffrey Jones m.fl.

Endelig har tegneserien inspireret nye generationer af kunstmalere til at skabe selvstændige, derivative værker – nogle af dem er repræsenteret her på galleriet – Erik Bille Christiansen, Ole Ahlberg, Ezar Yana, Agustin Vegara Koller, og så videre.

Hellere originaltegninger? Se udvalget her.

Paintings offered

Viser 1–50 af 53 resultater

Få et forspring i forhold til andre kunstsamlere!

Modtag galleriets ugentlige nyhedsmail. Så går du aldrig mere glip af de mest eftertragtede nyheder og sjældne værker, der sættes til salg i galleriet. Nyhedsmailen er gratis og indeholder hver gang nyheder og tilbud. Du får her adgang til specialviden om galleriets kunst og kunstnere. Bliv inviteret med til ferniseringer og særarrangementer. Tilmeld dig i dag!

Salg af tegnekunst, comicart