Vælg en side

Mads Stage

De fleste af os har set Mads Stages tegninger utallige gange gennem livet – uden at tænke over det. For Mads Stages værker pryder både kopper, stel, plakater, kunsttryk, postkort og bøger. En dansk naturskildrer af international klasse.

Mads Stage, tegner

Naturens maler

Den danske illustrator, billedkunstner og postkort-tegner Mads Stage opnåede med sin letgenkendelige stil international berømmelse med sine skildringer af dyr og fugle, lokaliteter og natur.

Mads Stage var født i København den 6. juli 1922. Han blev uddannet på Kunstakademiets Malerskole som elev hos professor Erik Clemmensen, og på Grafisk Skole som elev hos professor Aksel Jørgensen i årene 1941-47.

Mads Stage blev kendt og afholdt over hele verden for sine detaljerede, letgenkendelige tegninger, der på en gang er både glade og idylliske, men som også rummer dybde og historie.

Hans kæmpe produktion af illustrationer findes i bl.a. bøger, på postkort og på frimærker samt på unikke stel, der som de eneste stel i verden prydes af Mads Stages flotte illustrationer fra naturen.

Mads Stage døde i Bisserup 28. maj 2004, 81 år gammel, og han er begravet på Holsteinborg Kirkegård i Skælskør.

Mads Stages originaltegninger er stadig efterspurgte og elskede blandt hans mange fans. Hans tryk er ofte udkommet i store oplag og er derfor relativt fornuftigt prissatte.

 

Værker af Mads Stage

Få et forspring i forhold til andre kunstsamlere!

Modtag galleriets ugentlige nyhedsmail. Så går du aldrig mere glip af de mest eftertragtede nyheder og sjældne værker, der sættes til salg i galleriet. Nyhedsmailen er gratis og indeholder hver gang nyheder og tilbud. Du får her adgang til specialviden om galleriets kunst og kunstnere. Bliv inviteret med til ferniseringer og særarrangementer. Tilmeld dig i dag!

Salg af tegnekunst, comicart