Vælg en side

Luis Roy0

Forestil dig en verden befolket med smukke, letpåklædte kvinder, drager, sværd og trolddom. Så er du på vej ind i den spanske billedkunstner Luis Royos univers. Royo er en af verdens førende fantasy-kunstnere.

Luis Royo art

Dødbringende kvinder med sværd

Den spanske billedkunstner Luis Royo (født 1954 i Olalla, Spanien) har et stort fanpublikum i hele verden, takket være sin evne til at tegne fascinerende, erotiske kvinder og mekaniske livsformer – lidt i samme genre som den i Danmark mere kendte italienske tegner Serpieri (“Druuna”).

Royo startede med at lave tegneserier – men er i dag udelukkende billedkunstner, som tillige eksperimenterer med skulpturer.

Gennem årene har Luis Royo produceret et stort antal malerier, som sælges til rene fantasispriser i hjemlandet og handles blandt rige samlere. Royo er med tiden blevet lidt af et varemærke – og han står bag en række stærkt erotiske bogudgivelser, som igen præges af denne forkærlighed for det dunkle, det mystiske og det mytiske.

Royos kvinder er som regel farlige – de udstråler ofte en nærmest sadomasochistisk erotik, understreget af tatoveringer og piercinger.

Luis Royo har produceret tegneserier, illustrationer til computerspil, cd-covers, bogomslag samt Tarot-kort. Han slog for alvor igennem, da han i sin tid skabte illustrationerne af Julie Strain til tegnefilmen “Heavy Metal”. Hans bogudgivelser findes på mange sprog – og tæller titler som Women, Malefic, Secrets, III Millennium, Dreams, Prohibited Book 1-3, Prohibited Sketchbook, Evolution, Conceptions 1-3, Visions, Fantastic Art, The Labyrinth Tarot, Subversive Beauty, Wild Sketches I-2 samt Dark Labyrinth og Dome.

Galleri Comicart.dk vil gerne lukke dette hul på det danske kunstmarked ved som de første at gøre Luis Royo og hans kunst tilgængelig for et bredt publikum. Først og fremmest i form af nogle high end posters trykt på virkelig godt papir. Samt udvalgte portfolios, hvor man kan blive ejere af nogle meget velproducerede reproduktioner af Luis Royos bedste værker, samlet i fine kunstmapper.

Mere fantasy art her.

Works by Luis Royo

Viser alle 37 resultater

Få et forspring i forhold til andre kunstsamlere!

Modtag galleriets ugentlige nyhedsmail. Så går du aldrig mere glip af de mest eftertragtede nyheder og sjældne værker, der sættes til salg i galleriet. Nyhedsmailen er gratis og indeholder hver gang nyheder og tilbud. Du får her adgang til specialviden om galleriets kunst og kunstnere. Bliv inviteret med til ferniseringer og særarrangementer. Tilmeld dig i dag!

Salg af tegnekunst, comicart