Vælg en side

Liberatore

Nogle gange er kunst provokerende, råt og ubehageligt. Sådan er mødet med Italiens slemme dreng, Liberatore, der er kendt for cybersex og -vold via tegneserien Ranxerox. I dag er Liberatore en af støvlelandets bedste billedkunstnere.

Cybervold og sex med dystre undertoner

Tanino Liberatore (født 1953) er en af Italiens største nulevende seriekunstnere – og i øvrigt en af de mest eftertragtede illustratorer.

Specielt hans erotiske værker er i meget høj kurs hos kunstpublikummet. Liberatore er især kent for den ultravoldelige og sexistiske tegneserie Ranxerox, som han lavede sammen med forfatteren Tamburini til magasinet “Cannibale”. Et magasin, som han selv var med til at grundlægge i 1978 sammen med andre serieskabere som Mattioli og Pazienza.

Ranxerox foregår i en fremtid befolket med hyperseksuelle androider og præget af ekstrem vold med pædofile (!) undertoner. Ubehageligt? Ja, og underligt fascinerende.

Efter Tamborinis død har Liberatore ernæret sig som reklametegner og billedkunstner. Hans erotiske univers er dunkelt og S/M-agtigt. Hans billeder handles til høje priser, og han udstiller på de fineste gallerier i Italien.

Galleri Comicart.dk tilbyder hermed et lille udsøgt udvalg af Liberatores værker. Med vægt på erotikken og de mørke, undertrykte drifter.

Works by Liberatore

Få et forspring i forhold til andre kunstsamlere!

Modtag galleriets ugentlige nyhedsmail. Så går du aldrig mere glip af de mest eftertragtede nyheder og sjældne værker, der sættes til salg i galleriet. Nyhedsmailen er gratis og indeholder hver gang nyheder og tilbud. Du får her adgang til specialviden om galleriets kunst og kunstnere. Bliv inviteret med til ferniseringer og særarrangementer. Tilmeld dig i dag!

Salg af tegnekunst, comicart