Vælg en side

Kunstformer

Tegneserier og tegneseriekunst har mange former. Galleri Comicart.dk byder på et kæmpe udvalg af alt fra originale tegneseriesider til signerede luksustryk.

Tegninger

Tegninger er skabt i hånden – og her finder du enkelttegninger (ikke tegneseriesider). Skabt af nogle af verdens bedste illustratorer.

TEGNESERIER OG Bøger

Galleriet har aldrig ønsket at blive en boghandel eller en traditionel tegneseriebutik. Men det afholder os ikke fra at have et udsøgt udvalg.

Original clor art

At farvelægge tegneserier eller bladforsider, er en opgave for specialister. Deres arbejde er kunstværker i sig selv.

Malerier

Malerier betragtes ofte som kunstens Superliga. Olie, akryl, akvarel! Det er klassisk billedkunst, som vil pynte på væggen i ethvert hjem.

3D Objects & figures

Samler du på Tintin-figurer, Disney, modelbiler eller statuer af superhelte, så er dette kategorien, der kan overraske.

Grafik

Grafiske værker rummer alt fra usignerede offset-tryk til eksklusive, signerede litografier, giclée-tryk og silketryk i begrænsede oplag.

POSTERS – PLAKATER

Posters er ofte den billigste kunstform, hvis man vil have sine favoritter op på væggen. Men der findes også sjældne og signerede plakater.

Har du brug for hjælp?

Tøv ikke med at skrive til os, hvis du har brug for hjælp. Søger du noget bestemt? Kan du ikke finde det, du søger? Ved du ikke, hvad du vil ha'? Eller måske oplever du tekniske problemer i forbindelse med din online-bestilling eller betaling?

Få et forspring i forhold til andre kunstsamlere!

Modtag galleriets ugentlige nyhedsmail. Så går du aldrig mere glip af de mest eftertragtede nyheder og sjældne værker, der sættes til salg i galleriet. Nyhedsmailen er gratis og indeholder hver gang nyheder og tilbud. Du får her adgang til specialviden om galleriets kunst og kunstnere. Bliv inviteret med til ferniseringer og særarrangementer. Tilmeld dig i dag!

Salg af tegnekunst, comicart