Kundernes mening

Kundernes mening betyder meget for Galleri Comicart.dk. Jeg modtager mange gode forslag fra vores kunder, og heldigvis får jeg også masser af positive e-mails fra tilfredse kunder. Her bringer vi et udpluk af kundernes reaktioner siden starten i marts 2006 - med tak til alle, der har været så søde at skrive.

"Tak for en fantasifuld indpakning! Dronningens samlede livgarde kunne have marcheret på langs ad den, flere gange, uden at der var sket det mindste med indeholdet!"
Jon, Skanderborg, januar 2012.

"Hej Peter, d
et er vist den bedste service jeg nogensinde har oplevet!"
Christian, København, oktober 2011.

"Jeg både jubler og græder i en lind strøm over at have fundet frem til comicart, da jeg er ung og derfor har masser af tid til at samle ind af smuk kunst fra sitet, men kan samtidig ikke overskue de uanede formuer, jeg må putte i kassen, for at opnå dette! Jeg venter i dette øjeblik spændt på, at mit første bestilte værk skal komme ind ad døren: Ole Ahlberg - Dråben, som bliver en gave til min kæreste, som netop har friet til mig og vi flytter sammen næste måned, så jeg får skam også selv stor glæde af skønheden. ;)
Puk, Silkeborg, oktober 2010.

"Super hjemmeside. Nem at navigere i. Har ikke set en bedre hjemmeside! Kun Amazon kommer i nærheden af den. Læste mange comics som barn/yngre, men er kommet fra det igen. Men efter at have set din hjemmeside og især Rebeccas tegninger, har jeg fået øjnene op for en helt ny og meget interessant verden...og tak for det.”
Janus, København, april 2010.

"I want to say that your website is AWESOME!! I looked at it for over 2 hours last night.It is easy to navigate and the item descriptions are very clear and informative. That is where your journalism background comes in handy. Of course, I looked at the Carl Barks items first and you have most of the more important items that any Carl Barks collector would love to have. You are more than just a casual collector--you are a Barks' addict--haha! Y
our other items are quite INCREDIBLE! I learned a lot about Danish comic authors. I have bookmarked your site and because I know quite a few Danish collector friends, and I can better communicate with them about Danish comics through your website."
Ferdinand, USA, oktober 2009.

"Jeg vil lige sige tusind tak, for at du formåede (med meget kort varsel endda) at åbne dørene for undertegnede m/familie. Jeg kan til gengæld love, at mange af dine værker står højt oppe på ønskesedlen. Det var en kanon oplevelse at tale med dig og opleve den frie og inspirerende atmosfære, du har skabt dig i dit atelier. Så atter en gang tak for oplevelsen, der klart var den bedste på hele "djævle-øen" ;-)"
Kim T., Sindal, oktober 2009.

"Hej hej! Jeg vil bare lige rose dig for dit fantastiske galleri. Foreløbig har jeg kun set det online. Det er så i orden, at få sååå gode ting/kvalitet til landet. Jamen, jamen, jeg er bare så glad over, at jeg - sikkert langt bagud - har fundet frem til Galleri Comicart.dk."
Kent R., København Ø, oktober 2009.

"Kære Peter.
Der er mange firmaer, hvis nyhedsmails hurtigt bliver unsubscribed, men dine galleri-historier og nyt om nyheder i samlingen er rigtig hyggelige og bliver altid læst med stor interesse."
Niels E., København, august 2009.

"Hei, og takk for en glimrende innstats/engasjemang med comciart.dk."
Jacob A., Norge, maj 2007.

"Kære Peter! Tja, jeg må jo tilstå, at dine sider er stærkt vanedannende, og jeg kunne bare ikke lade de to dejlige billeder være."
Aage A, Marstal, februar 2007.

"Hej Peter. J
eg vil blive ved at kigge forbi din webpage og kontakter dig gerne igen en anden gang. Faktisk var det på grund af comicart.dk og en artikel, jeg læste i Politiken sidste år, at jeg er begyndt at interessere mig for strip art."
Justin K., København, januar 2007.


"Tak for i går. Det er kraftedeme for spændende at se dine ting, og jeg er jo helt ekset, hvilket man nok ikke bør indrømme, når man måske skal købe ting af dig..."
Jacob W., Valby, januar 2007.

"Hei! Takk for fine og interessante sider om en av mine store interesser, tegneserieoriginaler.I Norge er det ikke noe stort miljø for samlere av tegnseserieoriginaler, i hvert fall ikke noe organisert. Vet om noen som har samlinger, men det snakkes lite om emnet både i Donaldistiske fora og ellers. Hadde vært fint om vi hadde fått en side som comicart.dk også i Norge, synes jeg."
Hallvard D., Norge, august 2006.

"Stor ros for at have taget initiativet."
Casper N, København Ø., maj 2006.

"Hej Peter. Har smugkikket på comicart.dk. Smukt site. Og godt, at man kan beherske sig... jeg kunne hurtigt købe mig fattig!! Hold kæft, hvor har du gode ting i blandt!"
Per S., København, april 2006.