Vælg en side

Karakterer

Hos Comicart.dk møder du både Tintin, Anders And, Batman, Tarzan, Linda og Valentin, Modesty Blaise og Rasmus Klump.  Galleriet har kunst med både kendte og mindre kendte karakterer eller figurer. Her kan du søge efter din yndlings-karakter!

Rasmus Klump

Rasmus Klump er en dansk tegneserie, skabt i 1951 af Carla og Vilhelm Hansen. Serien fortæller om de eventyr, Rasmus Klump og hans venner oplever i verden. 

Anders And

Anders And alias Donald Duck er kendt fra Disneys tegnefilm og -serier. Han er den centrale figur i hele Andeby-universet. Han lægger også navn til det danske ugeblad. 

Corto Maltese

Den mest litterære og voksne af alle tegneseriehelte. Sømanden, globetrotteren, eventyreren og enspænderen Corto Maltese. Skabt af mesteren Hugo Pratt.

tarzan

Abernes konge alias Tarzan blev skabt af forfatteren Edgar Rice Burroughs i 1912. Han blev siden hovedpersonen i utallige populære film og tegneserier.

Tintin og Co.

Tintin er måske verdens mest berømte tegneserie! Persongalleriet omfatter også hunden Terry, detektiverne Dupond og Dupont, Kaptajn Haddock m.fl.

Mickey Mouse

Den lille mus med de karakteristiske runde ører startede det hele for Walt Disney. Musen grundlagde hele Disney-succesen med sine finurlige oplevelser på film og i serier.

Superhelte

Made in USA betyder inden for tegneserier superhelte! Verdens nok mest populære tegneserier kommer fra Marvel og DC. Fra Spider-Man til Batman.

blueberry

En af verdens allerbedste tegneserier redefinerer western-genren. Kom tæt på indianerkrige, civilisationens indtog og jagten på guldskatte.

Modesty Blaise

Verdens måske mest sexede og farlige tegneserieheltinde. Kendt fra aviserne. Et barn af 1960’erne – og et bevis på, at tegneserier kan have stærke kvindelige helte.

Valhalla

Den største danske tegneseriesucces til dato. De nordiske guders eventyr, fortalt med masser af humor. Oplev Odin og Thor på slap line i tegneseriernes verden.

basserne

Siden 1950 har en flok dovne soldaters liv i Pløresødal-lejren fået avislæsere i hele verden til at grine. Serien er særligt populær i Skandinavien.

Har du brug for hjælp?

Tøv ikke med at skrive til os, hvis du har brug for hjælp. Søger du noget bestemt? Kan du ikke finde det, du søger? Ved du ikke, hvad du vil ha'? Eller måske oplever du tekniske problemer i forbindelse med din online-bestilling eller betaling?

Få et forspring i forhold til andre kunstsamlere!

Modtag galleriets ugentlige nyhedsmail. Så går du aldrig mere glip af de mest eftertragtede nyheder og sjældne værker, der sættes til salg i galleriet. Nyhedsmailen er gratis og indeholder hver gang nyheder og tilbud. Du får her adgang til specialviden om galleriets kunst og kunstnere. Bliv inviteret med til ferniseringer og særarrangementer. Tilmeld dig i dag!

Salg af tegnekunst, comicart