Vælg en side

Grant Goleash

Den stemningsfulde amerikanske crime noir-serie “100 Bullets” af Brian Azzarello og Eduardo Risso havde ikke været helt det samme – uden farvelæggeren Grant Goleash.

100 bullets, color by Grant Goleash

Stemningsfulde farver

Grant Goleash (født 6. marts 1971) er en amerikansk serieskaber, som har specialiseret sig i at arbejde som farvelægger for de største forlag.

Han debuterede i tegneseriebranchen midt i 1990’erne, da han farvelagde cover-tegninger af Tim Bradstreet til tegneserieudgaven af “The Crow: City of Angels”. Han fortsatte i flere år som farvelægger af Tim Bradstreets cover-arbejder.

Sit store gennembrud fik han som farvelægger af storserien “100 Bullets” af Brian Azzarello med tegninger af Eduardo Risso. Her skabte Goleash nogle af de mest stemningsfulde seriesider i årtier – i tæt samarbejde med Risso.

Golaesh har siden arbejdet for IDW Publishing, DC med flere. Vi ved desværre ikke så meget om ham på det biografiske plan, men nøjes med at konstatere, at han er en ekstremt god og efterspurgt farvelægger – eller colorist!

Galleri Comicart.dk vil løbende udbyde udvalgte originale farvelægninger af Grant Goleash – primært fra 100 Bullets! 

Vi aldrig set renere, flottere og bedre farvelagte sider end disse, som alle stammer fra “100 Bullets” nr. 12, 13 og 14, hvor handlingen foregår i byernes by, Paris!

Dette er ikke Rissos originaltegninger. Hans tegninger er fotokopieret over på tykt akvarelpapir, hvorefter Goleash har farvelagt dem i hånden med følsomme akvarelfarver. Med meget smukt resultat.

Color art by Grant Goleash

Få et forspring i forhold til andre kunstsamlere!

Modtag galleriets ugentlige nyhedsmail. Så går du aldrig mere glip af de mest eftertragtede nyheder og sjældne værker, der sættes til salg i galleriet. Nyhedsmailen er gratis og indeholder hver gang nyheder og tilbud. Du får her adgang til specialviden om galleriets kunst og kunstnere. Bliv inviteret med til ferniseringer og særarrangementer. Tilmeld dig i dag!

Salg af tegnekunst, comicart