Vælg en side

Grafik

Søger du efter de absolut smukkeste tryk, som tegneseriens bedste udøvere har at byde på – finder du dem her. Litografier, giclée-tryk, plakater, silketryk, signerede og usignerede tryk – af alle de største kunstnere inden for tegneseriekunsten.

Eksklusive tryk

Galleri Comicart.dk præsenterer det absolut bedste inden for grafik – i form af signerede såvel som usignerede kvalitetstryk fra ind- og udland.

Her finder du danske Erik Bille Christiansen og Ole Ahlberg side om side med internationale topnavne som Hugo Pratt, Milo Manara, Tardi, Moebius, Carl Barks, Don Rosa og mange flere.

Et bredt udvalg af det bedste, tegneseriekunsten har at byde på. Udformet som plakater, litografier, giclée-tryk, offset, silketryk med mere. 

Tryk fra hele verden

Viser 451–500 af 586 resultater

Få et forspring i forhold til andre kunstsamlere!

Modtag galleriets ugentlige nyhedsmail. Så går du aldrig mere glip af de mest eftertragtede nyheder og sjældne værker, der sættes til salg i galleriet. Nyhedsmailen er gratis og indeholder hver gang nyheder og tilbud. Du får her adgang til specialviden om galleriets kunst og kunstnere. Bliv inviteret med til ferniseringer og særarrangementer. Tilmeld dig i dag!

Salg af tegnekunst, comicart