Vælg en side

Giovanna Casotto

Italiens førende kvindelige serieskaber er en rigtig mediepersonlighed. Giovanna Casotto er kendt for sine tegneserier, pin-ups og et markant udseende, som er en erotisk model værdig. Hun er også en fremragende billedkunstner.

Dronningen af italiensk erotik

Giovanna Casotto (født 2. august 1962 i Desio, Lombardiet) er en italiensk tegneseriekunstner og illustrator, kendt for sine erotiske tegneserier og billeder.

Hun er italiener, hun er kvinde med stort Q, hun er sexet, hun er talentfuld – og så tegner hun nogle af de frækkeste, smukkeste, liderligste, labreste, mest feminine piger!

Giovanna var egentlig husmor – men valgte så at gå kunstnervejen via et tre-årigt studie på The School of Comics i Milan. Kort efter debuterede hun med korte historier i bladet Intrepido, til manus af Mauro Muroni. I 1994 mødte hun den kendte italienske S/M-tegneserieskaber Saudelli og indledte et samarbejde. Samme år slog nun igennem med historier i det erotiske italienske serieblad Selen – og på amerikansk i Bitches in Heat fra Fantagraphics/Eros Comix.

Giovanna Casotto ligner ikke andre kunstnere. Hendes tegneserier er en fast del af de erotiske serieblade i Italien – og vi kender hende bl.a. for “Selen” og “Bitches in Heat” serierne.

Giovanna er ikke bare kunstner. Hun er også en kendt tv-personlighed på linie med Illona Staller (Cicciolina), og hun optræder selv i erotiske film, akkurat som hun gerne lader sig fotografere mere eller mindre afklædt til erotiske blade. Ofte bruger hun sig selv som udgangspunkt for sine erotiske serier – og poserer på fotos til eget brug.

På dansk har forlaget High Heels Society udgivet et par af Giovanna Casotto tegneserier, “Kåde kvinder” samt “Farlige fristelser”, som begge primært er interessante på grund af billederne, mens historierne desværre lader meget tilbage at ønske sig.

Hos Galleri Comicart.dk er vi meget glade for Giovanna Casottos vidunderlige verden. Vi udbyder dels originale værker, dels signeret grafik af denne vidunderlige italienske donna!

Dronningen af italiensk erotik!

Også vild med Milo Manara? Så se bare her!

Sex og tegneserier – meget mere her.

Works by Giovanna Casotto

Få et forspring i forhold til andre kunstsamlere!

Modtag galleriets ugentlige nyhedsmail. Så går du aldrig mere glip af de mest eftertragtede nyheder og sjældne værker, der sættes til salg i galleriet. Nyhedsmailen er gratis og indeholder hver gang nyheder og tilbud. Du får her adgang til specialviden om galleriets kunst og kunstnere. Bliv inviteret med til ferniseringer og særarrangementer. Tilmeld dig i dag!

Salg af tegnekunst, comicart