Vælg en side

Genrer

Hvilke genrer er du til inden for kunst? Fantasy? Disney? Erotisk? Eller måske går du efter værker fra en bestemt verdensdel?

Comic Strip Art

Ingen genre stiller større krav til serieskaberens disciplin. Dailies og Sundays. Den daglige oplevelse i avisen. Klassisk!

ErotiC ART

Tegneserier og kunst, der er skabt til at fremkalde lyst. Umoralsk på den fede måde. Frække billeder til din fantasi.

AMERikaNske Kunstnere

I USA er tegneserier ofte lig comic books og superhelte. Men der er også nye graphic novels, fra Will Eisner til Jason Lutes.

war -krigsserier

Krige og store historiske slag har inspireret serieskabere gennem årtier. Især i USA og England er serier om krig populære.

børnevenlig kunst

Børn skal også have god kunst på væggen. Find inspiration til børneværelset her – også som gaver til fødselsdage og barnedåb.

Disney Art

Den måske mest velkendte genre. Her møder du alle de kendte figurer fra tegneserier og film. Måske på en helt ny måde?

Europæiske kunstnere

Den europæiske tegneserie favner bredt. Fra den fransk-belgiske skole til italiensk fumetti og eventyrlige spanske serier.

Asian art & manga

Tegneseriekunst og billeder fra Japan, Kina og resten af Asien. Sjældne, men ofte fantastiske. Manga, anime, Tezuka og Miyazaki.

pop art

Popkunst er alt fra de store amerikanske navne som Andy Warhold og Roy Lichtenstein – til danske Ole Ahlbergs univers.

Fantasy Art

Genren er elsket inden for film og rollespil. Ringenes Herre, Game of Thrones, og så videre. Inspiration for kunstnere som Luis Royo. 

Danske kunstnere

Danske tegneserier har over 100 år på bagen – og dansk tegnekunst har klasse. Fra Storm P. til Claus Deleuran. Valhalla og Rasmus Klump!

westerns

Ereobringen af Det Vilde Vesten. Indianerkrige. Cowboys og indianere. Blueberry, Buddy Longway, Red Kelly og Lucky Luke!

illustration art

Nogle af verdens bedste illustratorer har bidraget til bøger og magasiner. Også danske navne er internatioinalt kendte.

Har du brug for hjælp?

Tøv ikke med at skrive til os, hvis du har brug for hjælp. Søger du noget bestemt? Kan du ikke finde det, du søger? Ved du ikke, hvad du vil ha'? Eller måske oplever du tekniske problemer i forbindelse med din online-bestilling eller betaling?

Få et forspring i forhold til andre kunstsamlere!

Modtag galleriets ugentlige nyhedsmail. Så går du aldrig mere glip af de mest eftertragtede nyheder og sjældne værker, der sættes til salg i galleriet. Nyhedsmailen er gratis og indeholder hver gang nyheder og tilbud. Du får her adgang til specialviden om galleriets kunst og kunstnere. Bliv inviteret med til ferniseringer og særarrangementer. Tilmeld dig i dag!

Salg af tegnekunst, comicart