Vælg en side

Frezzato

En af de bedste italienske serietegnere. Kendt for science fiction-serien “Masirs vogtere”, men måske endnu mere for sin evne til at tegne og male smukke kvinder.

Science fiction og skønne kvinder

Den italienske serieskaber Massimiliano Frezzato (født 12. marts 1967) er oprindeligt fra Torino – hvor han studerede kunst og vandte førsteprisen i tegneseriekonkurrencen i Prado i 1989.

I 1990 startede han serien “Margot” med manuskript af Jerome Charyn. Men Frezzatos mest berømte arbejde er science-fiction serien “I custodi del Maser”, på egelsk “Keepers of the Maser”.

Den begyndte i 1996 – og siden har gået sin sejrsgang i hele verden, herunder Frankrig, Belgien, USA, Tyskland og senest Danmark, hvor serien udgives under titlen “Masirs vogtere”.

Frezzato er inspireret af navne som Moebius, Enki Bilal, Tanino Liberatore, Hayao Miyazaki og Katsuhiro Ôtomo.

Hans billeder besidder den samme kunstneriske såvel som tekniske  overlegenhed som de fleste af forbillederne.

Glemte vi at tilføje, at Frezzato desuden ynder at lave pin-ups med meget sexede kvinder. En af hans berømte serier sætter således fokus på sportskvinder – se eksemplerne her og i shoppen.

I hjemlandet Italien er han desuden kendt for sine børnebøger og for sin illustrerede udgave af Pinnochio. Samtfor en lang række korte historier af erotisk karakter.

Works by Frezzato

Viser alle 3 resultater

Få et forspring i forhold til andre kunstsamlere!

Modtag galleriets ugentlige nyhedsmail. Så går du aldrig mere glip af de mest eftertragtede nyheder og sjældne værker, der sættes til salg i galleriet. Nyhedsmailen er gratis og indeholder hver gang nyheder og tilbud. Du får her adgang til specialviden om galleriets kunst og kunstnere. Bliv inviteret med til ferniseringer og særarrangementer. Tilmeld dig i dag!

Salg af tegnekunst, comicart