Fortrydelsesret

Ved bestilling online er der 14 dages fortrydelsesret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du returnere varen i samme stand og mængde som du modtog den. Du betaler selv forsendelsen - som skal ske med pakkepost, så pakken kan spores via et forsendelsesnummer (track and trace). Sørg for at gemme dokumentation for, at du har returneret varen.

Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering bedes du bruge Postnord - ikke alternative pakke distributører. Dette gør det muligt at spore varen, hvis den skulle blive væk under returforsendelse.

Galleri Comicart.dk forpligter sig til at returnere købssummen hurtigst muligt - og ikke senere end 30 dage fra modtagelsen af den returnerede vare.

Bemærk at ved køb på galleriet gælder de almindelige regler i Købeloven - i det øjeblik, du har set varen, købt og betalt for den, er handlen bindende. Her ydes ingen bytte- eller returret. Det samme gælder ved handel på messer eller andre steder, hvor galleriet er repræsenteret. I særlige tilfælde kan dog ydes bytteret.

Hvis du bestiller en vare online - til senere personlig afhentning i galleriet - bortfalder den normale fortrydelsesret efter 14 dage. Her vil betaling blive hævet straks, og du er selv ansvarlig for at hente varen på galleriet inden for rimelig tid. Ønsker du, at galleriet skal opbevare en købt vare i mere end et par uger, skal dette aftales ved bestillingen. Det er ikke et problem, når bare vi ved nogenlunde, hvornår du forventer at afhente den købte vare.

P.S. Der er ingen returret ved Business to Business bestillinger. Der er som hovedregel heller ingen retur- eller bytteret på udsalgsvarer, med mindre andet aftales.