Vælg en side

Science Fiction & Fantasy

Genren omfatter science fiction, fantasy, horror, sværd og trolddom, Ringenes Herre, fantastiske skabninger, dinosaurer, drager og fantasivæsener. Udvid din verden med billeder fra fantasiens overdrev.

Hector Gomes - "Jade Warriors", portfoli

Billedkunst fra fantasiens overdrev

Fantasy er som genre nært beslægtet med science fiction, horror og anden fiktion, der omhandler fjerne eller alternative universer, begivenheder og væsener, som på afgørende punkter adskiller sig fra den verden, vi kender.

Ofte berettet med erotiske undertoner, eller for indirekte at sige noget om vores samtid.

Fantasy dyrkes inden for tegneserier, litteratur, film, spil med videre. Genren har historisk tiltrukket nogle af de allerbedste forfattere og illustratorer.

Billedkunstnere som Frank Frazetta, Jeffrey Jones og Bernie Wrightson. Tegnere som Moebius, Bilal og mange flere.

Her hos Galleri Comicart.dk bestræber vi os på altid at have et udsøgt udvalg af det bedste inden for Fantasy Art og Science Fiction kunst. En genre, vi gerne vil være endnu stærkere indenfor.

Interesseret i erotisk kunst? Så se lige her!

Fantasy og SF værker

Viser 1–50 af 127 resultater

Få et forspring i forhold til andre kunstsamlere!

Modtag galleriets ugentlige nyhedsmail. Så går du aldrig mere glip af de mest eftertragtede nyheder og sjældne værker, der sættes til salg i galleriet. Nyhedsmailen er gratis og indeholder hver gang nyheder og tilbud. Du får her adgang til specialviden om galleriets kunst og kunstnere. Bliv inviteret med til ferniseringer og særarrangementer. Tilmeld dig i dag!

Salg af tegnekunst, comicart