Vælg en side

Ezar Yana

En af de mest talentfulde kunstmalere fra Ukraine – repræsenteres nu af Galleri Comicart.dk. Nyd hendes erotiske fantasier – eller hende ekspressionistiske Disney-inspirationer.

Ezar Yana, Ukrainian artist.

Ekspressionistisk erotik fra Ukraine

Den ukrainske kunstmaler Ezar Yana (født i Donetsk 1979) har de senere år fået et gennembrud med udstillinger på anerkendte gallerier i Danmark, Ukraine og USA, hvor flere og flere er ved at få øjnene op for dette unikke talent, der maler med en dynamik og farveforståelse, der er helt i særklasse.

Ezar Yana er uddannet på Donbass State Academy of Construction and Architecture i 2004. Hun deltager ofte på store udstillinger. Hun er desuden repræsenteret på gallerier og museumssamlinger i USA, Rusland, Ukraine og nu også i Danmark.

Yana har altid tegnet, men det blev mødet med hendes kunstinteresserede mand, der udløste potentialet – hvor hun begyndte at male med både ambition og talent. Hun er især kendt for sine erotiske malerier, ofte i ret store formater. Yana skildrer erotikken med stor nysgerrighed og sans for det eksperimenterende. Hun maler med både mod og finesse, og man forstår, at hendes malerier er efterspurgte langt uden for hjemlandet.

I 2018 indledte Ezar Yana et samarbejde med Galleri Comicart.dk i København. Her kan hun fortsætte med at udforske erotikken og livsglæden i en serie af nye malerier, der af og til går på opdagelse i tegneseriernes univers – herunder Disney og Batman (se lige hendes udgaver af Catwoman).

Paintings by Ezar Yana

Viser alle 12 resultater

Få et forspring i forhold til andre kunstsamlere!

Modtag galleriets ugentlige nyhedsmail. Så går du aldrig mere glip af de mest eftertragtede nyheder og sjældne værker, der sættes til salg i galleriet. Nyhedsmailen er gratis og indeholder hver gang nyheder og tilbud. Du får her adgang til specialviden om galleriets kunst og kunstnere. Bliv inviteret med til ferniseringer og særarrangementer. Tilmeld dig i dag!

Salg af tegnekunst, comicart