Vælg en side

Esse G. Esse

Navnet udtales “essegesse” og dækker over ikke blot en enkelt, men adskillige italienske tegnere. De er kendte for klassiske europæiske western-serier som “Kaptajn Micky” og “Davy Crockett”. Velkommen til det nostalgiske hjørne.

Nostalgisk western

Her må du altså undvære et foto af kunstneren med det underlige navn Esse G. Esse (udtales som regel essegesse).

Esse G. Esse er nemlig ikke én tegner, men en italiensk sammenslutning (tegnestue) af tegnere, bestående af Giovanni Sinchetto (1922-1991), Dario Guzzon (1926-2000) og Pietro Sartoris (1926-1989).

Efter den italienske udtale af forbogstaver i deres efternavne, kaldte de deres tegneseriestudio Essegesse.

Esse G. Esse lavede sammen mange forskellige serier, ofte med western-temaer. På dansk udkom deres velkendte serier Kaptajn Micky (Capitan Miki) og Davy Crockett (Il Grande Blek) og efterfølgerne Allan Kæmpe (Ombrax) og Kaptajn Mark (Il Comandante Mark).

På Galleri Comicart.dk kan vi konstatere, at der er mange skandinaviske seriefans, der stadig husker deres barndoms læsning af Prærieserien og Wild West. Serier, der fortsat udgives i Norge!

Det er os en stor glæde, at vi nu kan efterkomme ønsket om, at man også kan købe historiske guldkorn tegnet af Esse G. Esse. Velkommen til den rene western-nostalgi!

Vild med westerns? Så se lige her.

Works by Esse G. Esse

Viser alle 3 resultater

Få et forspring i forhold til andre kunstsamlere!

Modtag galleriets ugentlige nyhedsmail. Så går du aldrig mere glip af de mest eftertragtede nyheder og sjældne værker, der sættes til salg i galleriet. Nyhedsmailen er gratis og indeholder hver gang nyheder og tilbud. Du får her adgang til specialviden om galleriets kunst og kunstnere. Bliv inviteret med til ferniseringer og særarrangementer. Tilmeld dig i dag!

Salg af tegnekunst, comicart