Vælg en side

Disney

Walt Disneys livsværk er en konstant kilde til inspiration for kunstnere og kunstsamlere i hele verden. Velkommen til en verden af skønne tegneserier og billeder af Anders And, Onkel Joakim, Mickey Mouse og alle de andre.

Anders And

Disneys verden

Walt Disney (1901-1966) var manden, der i 1920’erne satte gang i en professionel produktion af tegnefilm – og som siden udviklede nogle tegnefilmstudier, som stod bag nogle af verdens mest populære figurer – Mickey Mouse, Anders And og så videre.

Men Disney var ikke selv den store kunstner. Han var manden, der inspirerede og hyrede andre geniale kunstnere – som førte hans livsværk videre i tegnefilm og tegneserier.

Galleri Comicart.dk præsenterer det bedste inden for Disney-kunst med fokus på tegneserierne – og tegnere som Carl Barks, Don Rosa, Paul Murry, William van Horn, Andrea Freccero og mange, mange flere.

Originale Disney-sider er eftertragtede samlerobjekter, og de mest kendte tegnere handles til store summer. Heldigvis er der også mulighed for at investere i smukke grafiske værker – lige fra billige plakater til eksklusive litografier.

Billedkunstnere i hele verden finder sideløbende inspiration i Disney-universet og skaber selvstændige kunstværker med de populære figurer i nye udgaver. I denne kategori præsenterer vi bl.a. værker af danske Erik Bille Christiansen, samt malerier af Ezar Yana fra Ukraine.

Værker med Disney-motiver

Viser 1–50 af 86 resultater

Få et forspring i forhold til andre kunstsamlere!

Modtag galleriets ugentlige nyhedsmail. Så går du aldrig mere glip af de mest eftertragtede nyheder og sjældne værker, der sættes til salg i galleriet. Nyhedsmailen er gratis og indeholder hver gang nyheder og tilbud. Du får her adgang til specialviden om galleriets kunst og kunstnere. Bliv inviteret med til ferniseringer og særarrangementer. Tilmeld dig i dag!

Salg af tegnekunst, comicart