Vælg en side

Walt Disney

Walt Disneys livsværk er en konstant kilde til inspiration for kunstnere og kunstsamlere i hele verden. Velkommen til en verden af skønne tegneserier og billeder af Anders And, Onkel Joakim, Mickey Mouse og alle de andre.

Anders And
More Art by Erik Bille Christiansen

Disneys verden

Walt Disney (1901-1966) var manden, der i 1920’erne satte gang i en professionel produktion af tegnefilm – og som siden udviklede nogle tegnefilmstudier, som stod bag nogle af verdens mest populære figurer – Mickey Mouse, Anders And og så videre.

Men Disney var ikke selv den store kunstner. Han var manden, der inspirerede og hyrede andre geniale kunstnere – som førte hans livsværk videre i tegnefilm og tegneserier.

Galleri Comicart.dk præsenterer det bedste inden for Disney-kunst med fokus på tegneserierne – og tegnere som Carl Barks, Don Rosa, Paul Murry, William van Horn, Andrea Freccero og mange, mange flere.

Originale Disney-sider er eftertragtede samlerobjekter, og de mest kendte tegnere handles til store summer. Heldigvis er der også mulighed for at investere i smukke grafiske værker – lige fra billige plakater til eksklusive litografier.

Billedkunstnere i hele verden finder sideløbende inspiration i Disney-universet og skaber selvstændige kunstværker med de populære figurer i nye udgaver. I denne kategori præsenterer vi bl.a. værker af danske Erik Bille Christiansen, samt malerier af Ezar Yana fra Ukraine.

Værker af Carl Barks her.

Værker af Don Rosa her.

Værker med Disney-motiver

Viser 1–50 af 84 resultater

Få et forspring i forhold til andre kunstsamlere!

Modtag galleriets ugentlige nyhedsmail. Så går du aldrig mere glip af de mest eftertragtede nyheder og sjældne værker, der sættes til salg i galleriet. Nyhedsmailen er gratis og indeholder hver gang nyheder og tilbud. Du får her adgang til specialviden om galleriets kunst og kunstnere. Bliv inviteret med til ferniseringer og særarrangementer. Tilmeld dig i dag!

Salg af tegnekunst, comicart