Vælg en side

Dansk kunst

Danmark er nok et lille land, men inden for tegneserier, billedkunst og pop art har vi bidraget med store navne. Her finder du de bedste. Ungermann, Mik, Jørgen Mogensen og Holger Philipsen. Fra Peter Madsen til Ole Ahlberg og Erik Bille Christiansen. Avisstriber, bogillustrationer, malerier og tegninger.

Peter-madsen-valhalla-40-aar

Danske kunstnere

Hos Galleri Comicart.dk elsker vi danske kunstnere og dansk kunst. Men vi har jo lagt en slags begrænsning ind over os selv – da galleriet især fokuserer på tegneserier, illustrationer og kunst, der henter inspiration fra netop tegneserierne og den kulørte billedverden.

Her finder du de rendyrkede serieskabere som Holger Philipsen, Peter Madsen (Valhalla, billedet), Peter Snejbjerg og Henrik Rehr.

Men også kunstnere, der arbejder i krydsfeltet mellem tegneserier, maleri og pop art: Ole Ahlberg, Erik Bille Christiansen, Zoro med flere.

Værker af danske kunstnere

Viser 1–50 af 620 resultater

Få et forspring i forhold til andre kunstsamlere!

Modtag galleriets ugentlige nyhedsmail. Så går du aldrig mere glip af de mest eftertragtede nyheder og sjældne værker, der sættes til salg i galleriet. Nyhedsmailen er gratis og indeholder hver gang nyheder og tilbud. Du får her adgang til specialviden om galleriets kunst og kunstnere. Bliv inviteret med til ferniseringer og særarrangementer. Tilmeld dig i dag!

Salg af tegnekunst, comicart