Vælg en side

Corto Maltese

Sømanden og eventyreren Corto Maltese er en af de mest nuancerede, mystiske og fascinerende skikkelser, der optræder i tegneserier. Skabt i 1967 af italienske Hugo Pratt som en født klassiker inden for adventure og magisk realisme.

En melankolsk sømands eventyr

Med tegneserien om Corto Maltese var italienske Hugo Pratt (1927-1995) med til at skabe en helt ny bølge af tegneserier for voksne.

Serien er en til tider dramatisk, men ofte drømmende og meditativ beretning om sømanden Corto Malteses rejser verden rundt til historiske brændpunkter under Første Verdenskrig og i mellemkrigstiden.

Serien er læsset med historiske og litterære referencer og er tegnet i en meget udtryksfuld sort-hvid streg med effektfuld brug af skygge. Enkelte bind i serien er dog senere udgivet i afdæmpede farver.

Hovedpersonen Corto Malteses er født på Malta den 10. juli 1887 som søn af en sigøjnerske, nina’en fra Gibraltar, og en sømand fra Cornwall. Det hedder sig om Corto Maltese, at han forsvinder under den spanske borgerkrig – den sidste idealistiske krig i det forgangne århundrede.

Drømmende, meditativ, melankolsk og romantisk – Corto Maltese byder på en særlig stemning, som er helt sin egen. Uden tvivl en af de verdens absolut bedste tegneserier – som man kan læse igen og igen og opdage nye nuancer.

Hos Galleri Comicart.dk er vi førende inden for Hugo Pratts grafiske værker med Corto Maltese i centrum. Fra signerede luksustryk til plakater.

Corto Maltese & Hugo Pratt art

Viser alle 43 resultater

Få et forspring i forhold til andre kunstsamlere!

Modtag galleriets ugentlige nyhedsmail. Så går du aldrig mere glip af de mest eftertragtede nyheder og sjældne værker, der sættes til salg i galleriet. Nyhedsmailen er gratis og indeholder hver gang nyheder og tilbud. Du får her adgang til specialviden om galleriets kunst og kunstnere. Bliv inviteret med til ferniseringer og særarrangementer. Tilmeld dig i dag!

Salg af tegnekunst, comicart