Vælg en side

Coco Electra

Hun var oprindeligt tatovør – men nu er hun en af de mest spændende billedkunstnere inden for genren “pop surrealisme”. Coco Electras univers er feminint, sødt og sexet, fantasifuldt og eksperimenterende!

Coco Electra, pop artist.

Feminine fantasier

Coco Electra (født 1977) er en dansk billedkunstner, tidligere tatovør, som har skabt sig et navn med sine feminine akrylmalerier, der kombinerer tegneserier, fantasy, erotik, orientalsk kunst og meget mere.

Coco Electras univers er dybt kvindeligt, men man tager fejl, hvis man kun ser hendes farvestrålende malerier som dekorativ kunst. De er meget mere og andet end det – med deres symbolmættede blanding af strittende brystvorter, store blå dådyrøjne, blomster, fantasivæsener, småfugle, traner, tatoveringer, grafitti, street art og tårer.

Overfladen er sød og lækker, men det underbevidste spiller en lige så stor rolle, og ser man godt efter, lurer mørket lige under den polerede overflade.

Inspirationen er hentet mange forskellige steder – hvor tegneseriernes billedsprog er tydeligt. Coco Electra er en stor tegneseriefan – og har kaldt sin søn Blaise (efter Modesty Blaise).

Hun er også inspireret af kinesiske tushtegninger, science fiction, street art og tatoveringer. Det hele mixes så sammen til et personligt udtryk, der er både fængslende og fascinerende.

Ifølge kunsthistorikeren Sofie Marie Høegh Nielsen tilhører Coco Electra kunstretningen pop-surrealisme. Hun er sød og rå på samme tid – feminin og badass!

Værker af Coco Electra

Få et forspring i forhold til andre kunstsamlere!

Modtag galleriets ugentlige nyhedsmail. Så går du aldrig mere glip af de mest eftertragtede nyheder og sjældne værker, der sættes til salg i galleriet. Nyhedsmailen er gratis og indeholder hver gang nyheder og tilbud. Du får her adgang til specialviden om galleriets kunst og kunstnere. Bliv inviteret med til ferniseringer og særarrangementer. Tilmeld dig i dag!

Salg af tegnekunst, comicart