Vælg en side

Bryan Hitch

Britisk serietegner, der har fået et stort gennembrud i USA – ikke mindst takket være hans indsats på The Ultimates-serien hos Marvel. Hans ekstremt detaljerede tegnestil har givet ham et stort publikum. Hans indsats på Batman hos DC er også værd at bemærke.

Bryan Hitch

Detaljernes mester

Bryan Hitch (født 1970) er en britisk serietegner, som har fået sit velfortjente gennembrud på det amerikanske marked.

Her har han været med til at skabe den populære serie “The Authority” og ikke mindst Marvel’s meget stærke og ekstremt vellykkede “The Ultimates”, som har været med til at redefinere hele det velkendte univers.

Bryan Hitch har desuden arbejdet på titler som “The Sensational She-Hulk”, “X-Men”, “Superman” og “Stormwatch”.

Hans arbejde for Marvel UK omfatter titlerne “Action Force”, “Doctor Who” (1988), “Mys-Tech Wars” og “Death’s Head”.

Hitch har høstet stor berømmelse for sin “widescreen” tegneteknik. Hans varemærke er de helt ufatteligt detaljerede splash pages eller opslag, som er rige på detaljer, men samtidig både dynamiske og velkomponerede.

Her er klart en kunstner, der mestrer genrens finesser, og som ikke er bange for at ofre den fornødne tid på hver enkelt side.

Som noget ret usædvanligt mestrer han både de komplicerede actionscener samt de følelsesladede ansigtstegninger.

Bryan Hitch’s egentlige hovedværk må være “The Ultimates”, hvor han i et anfald af arbejdsgalskab tegnede hvert nummer fra seriens start – med god hjælp fra rentegneren Paul Neary, der ligner den perfekte makker. Manuskriptet er af Mark Millar.

“The Ultimates” part 1 og 2 er absolut nyklassikere i superhelte-genren. Originalsiderne er meget eftertragtede.

Bryan Hitch arbejder ikke blot som serietegner, men udfører også design for filmselskaber samt spilindustrien.

Siden 2010 har Bryan Hitch bidraget med covers og komplette historier til udgivelser som “The Walking Dead”, “Age of Ultron”, “Detective Comics”, samt hans egen serie “Real Heroes”.

I 2019 fik han omsider mulighed for at udfolde sig på Batman-serien sammen med forfatter Warren Ellis i mini-serien “The Batman’s Grave” for DC.

Vild med superhelte? Så se lige her.

Works by Bryan Hitch

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Få et forspring i forhold til andre kunstsamlere!

Modtag galleriets ugentlige nyhedsmail. Så går du aldrig mere glip af de mest eftertragtede nyheder og sjældne værker, der sættes til salg i galleriet. Nyhedsmailen er gratis og indeholder hver gang nyheder og tilbud. Du får her adgang til specialviden om galleriets kunst og kunstnere. Bliv inviteret med til ferniseringer og særarrangementer. Tilmeld dig i dag!

Salg af tegnekunst, comicart