Vælg en side

Børnevenlig kunst

Engang havde mange voksne den fejlagtige forestilling, at tegneserier mest var for børn og barnlige sjæle. Dette har aldrig passet. Tværtimod kan det være svært at finde tegninger og billeder, der passer til børneværelset. Her hjælper vi dig på vej – med en række anbefalinger. Kunst til børn!

Kunst for børn – gaver til børneværelset

En udbredt fordom om tegneserier var engang, at tegneserier mest var for børn og barnlige sjæle. Dette har faktisk aldrig været tilfældet – lige fra de tidligste tegneserier har læserne primært været voksne.

Faktisk hører vi tit på galleriet, at folk efterlyser tegneserier for børn – men har svært ved at finde dem. Og endnu oftere leder vores kunder efter børnevenlig kunst til børneværelset. F.eks. som gaver til fødselsdage, barnedåb eller konfirmation.

Derfor har vi samlet en række børnevnlige billeder i denne kategori. Her kan du hente inspiration, når der skal indkøbes god kunst, som børnene skal kigge på.

De fleste små og mindre børn vil elske alt med Rasmus Klump – og samme målgruppe plejer også at være begejstrede for Disney-figurerne.

Og det gode er, at de fleste voksne også elsker de søde tegneseriefigurer fra deres barndom. Så hvorfor ikke grundlægge dine børns kunstsamling med ægte kvalitet af de allerbedste kunstnere?

Kunst for børnene

Viser 1–50 af 166 resultater

Få et forspring i forhold til andre kunstsamlere!

Modtag galleriets ugentlige nyhedsmail. Så går du aldrig mere glip af de mest eftertragtede nyheder og sjældne værker, der sættes til salg i galleriet. Nyhedsmailen er gratis og indeholder hver gang nyheder og tilbud. Du får her adgang til specialviden om galleriets kunst og kunstnere. Bliv inviteret med til ferniseringer og særarrangementer. Tilmeld dig i dag!

Salg af tegnekunst, comicart