Vælg en side

Bjarne Hansen

Den danske farvelægger og tegner Bjarne Hansen har sat sig præg på filmene om Jungledyret Hugo med sine malede baggrunde. Han har desuden farvelægt serier for det amerikanske marked – herunder Superman for DC.

https://comicart.dk/wp-content/uploads/2023/05/Superman.jpg

International dansk farvelægger

Den danske farvelægger Bjarne Hansen (født 26. juni 1966) har siden 1991 – hvor han blev færdig på Kunsthåndværkerskolen i Kolding – ernæret sig som freelancetegner af bla. reklame, magasin & bogillustrationer.

Han har desuden slået sit navn fast internationalt med en række fremragende farvelægningsopgaver for amerikanske tegneserieforlag.

Bjarne Hansen har arbejdet for A-film som baggrundsmaler på tegnefilmene: “Jungledyret Hugo” 1 og 2, et mindre farvemanus til 3D filmen “Jungo Goes Bananas: Jungledyret Hugo 3” og “Quest for Camelot”.

Han har lavet preprodutionsarbejde til tv-serierne “Trolltales”(dansk: Trolderier),”Benjamin Blümchen” og forskellige specials. Har arbejdet som baggrundssupervisor på A-films “Asterix og Vikingerne”, illustreret Morten Remar’s “Redningsaktion Europa”, som bestod af 24 opslag på lidt over en måned.

I tegneserie-sammenhæng har Bjarne Hansen farvelagt diverse amerikanske tegneserier for DC Comics, bl.a. “House of Secrets” (tegnet af Teddy H. Kristiansen), “Superman for all seasons”(tegnet af Tim Sale) samt “The Light Brigade” og ” The Chosen” (begge tegnet af Peter Snejbjerg).

Bjarne Hansen er også en glimrende tegner, som har tegnet og fortalt tegneserierne “Tideregn” og “Lykkebarnet”. 

Galleri Comicart.dk kan præsentere et smukt udvalg af hans originale farvelægninger fra Superman-historien over Tim Sales tegninger. Unika, skabt i hånden, malet på papiret. Farvelægninger af den smukkeste slags.

Vild med originale farvelægninger? Så se her.

Color art by Bjarne Hansen

Få et forspring i forhold til andre kunstsamlere!

Modtag galleriets ugentlige nyhedsmail. Så går du aldrig mere glip af de mest eftertragtede nyheder og sjældne værker, der sættes til salg i galleriet. Nyhedsmailen er gratis og indeholder hver gang nyheder og tilbud. Du får her adgang til specialviden om galleriets kunst og kunstnere. Bliv inviteret med til ferniseringer og særarrangementer. Tilmeld dig i dag!

Salg af tegnekunst, comicart