Vælg en side

Billedkunst

Henrik Rehr er med sin præcise, dybt professionelle og sirlige streg en perfekt arvtager til Danmarks mest berømte tegneserie, “Rasmus Klump” af Carla og Vilhelm Hansen.

Rasmus Klump

De senere år har Rehr produceret et stort antal illustrationer til diverse udgivelser med Rasmus Klump – fra Pixi Bøger til børnebøger. Hans illustrationer er usædvanligt gennemarbejdede og detaljerede, perfekt egnede til at indramme og hænge op på væggen i børneværelset eller i stuen. International dansk illustrationskunst af meget høj klasse.Hvor Carla og Vilhelm Hansens originaltegninger ikke er til salg (de tilhører i dag Egmont), har vi et meget stort udvalg af Henrik Rehrs smukke Rasmus Klump originaltegninger til salg på galleriet og online. Se dem herunder – og endnu flere på galleriet.

Viser 25–26 af 26 resultater

Få et forspring i forhold til andre kunstsamlere!

Modtag galleriets ugentlige nyhedsmail. Så går du aldrig mere glip af de mest eftertragtede nyheder og sjældne værker, der sættes til salg i galleriet. Nyhedsmailen er gratis og indeholder hver gang nyheder og tilbud. Du får her adgang til specialviden om galleriets kunst og kunstnere. Bliv inviteret med til ferniseringer og særarrangementer. Tilmeld dig i dag!

Salg af tegnekunst, comicart