Betaling

Galleri Comicart.dk accepterer betaling betaling med de gængse betalingskort som Dankort, Visa/Dankort, MasterCard, Visa, m.fl.

Der kan desuden aftales betaling via netbank.

De kort-oplysninger, som du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre, der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra Galleri Comicart.dk.

Når bestillingen er afgivet, vil du i første omgang modtage en automatisk ordrebekræftelse. I løbet af kort tid vil du desuden modtage en personlig, bekræftende e-mail, som oplyser, om varen er på lager - eller om en eventuel forsinkelse i leveringen.

Som hovedregel trækkes pengene på dit betalingskort først ved afsendelsen af den bestilte vare. I særlige tilfælde kan forudbetaling komme på tale - efter aftale.

Hvis du bestiller en vare til afhentning i galleriet, vil betaling som hovedregel finde sted samtidig med ordrebekræftelsen. Varen bør derefter afhentes i løbet af et par uger, med mindre andet aftales.

Når betaling har fundet sted, sendes varerne med posten - gerne efter individuelle ønsker. I særlige tilfælde kan der blive tale om personlig levering på Sjælland.