Vælg en side

Asian Art & Manga

Tegneseriekunst fra Asien er som regel tæt forbundet med Japan. Her laves nogle af verdens bedste tegnefilm, anime, og tegneserier, manga. Der er erotik i subgenren hentai. Og kun sjældent værker fra Kina og andre lande i Asien.

Vilde billeder fra Japan og omegn

Tegneserier fra Asien, der når det vestlige marked og oversættes, er som regel altid japanske tegneserier. Manga har gennem årtier gået sin sejrsgang over det meste af verden.

Manga karakteriseres tit af serier med høj detaljeringsgrad og stilisering af figurernes anatomitypisk med temaer inden for genrer som science fiction eller fantasy, med indslag af vold og sex.

Hovedpersonerne skildres ofte med store, vestlige øjne og barnlige ansigter. Men manga har ekstremt mange udtryksformer og emnevariationer.
I hjemlandet Japan udkommer serierne i millionoplag, og manga har forlængst bredt sig til det øvrige Asien, samt USA og Europa. I Danmark har manga-bølgen en stor del af æren for, at unge igen læser tegneserier.

Mangaens formsprog har inspireret mange biledkunstnere. Mangaens største navne er superstjerner i hjemlandet. Størst af alle er mesteren Tezuka, der var for japanske serier, hvad Hergé var for den europæiske tegneserie.

Tezuka er siden blevet afløst af moderne mestre som Otomo og Shirow. Comicart.dk vil, når det er muligt, præsentere original japansk seriekunst, herunder især kvalitetstryk fra de bedste japanske serieskabere.

Kategorien vil desuden indeholde værker, der er inspireret af japanske eller asiatiske billeder eller lokationer. Det kan være Ole Ahlbergs erotiske pop art motiver med tydelig orientalsk inspiration.

Værker med asiatiske motiver

Få et forspring i forhold til andre kunstsamlere!

Modtag galleriets ugentlige nyhedsmail. Så går du aldrig mere glip af de mest eftertragtede nyheder og sjældne værker, der sættes til salg i galleriet. Nyhedsmailen er gratis og indeholder hver gang nyheder og tilbud. Du får her adgang til specialviden om galleriets kunst og kunstnere. Bliv inviteret med til ferniseringer og særarrangementer. Tilmeld dig i dag!

Salg af tegnekunst, comicart