Vælg en side

3D Objects & Figures

Her finder du bronze-statuer, figurer, modelbiler, modelfly, buster og andre 3D objekter, der er knyttet til tegneseriernes verden. Merchandise og rariteter.

Helle Crawford bronze

I samlernes verden

De fleste tegneserielæsere er samtidig samlere. Ikke blot samlere af bøger, blade og serier – men også af 3D objekter, der knytter sig til tegneseriemediet.

De fleste Tintin-fans er samtidig vilde med alle de spændende 3D-objekter, der er forbundet med deres hobby: Måneraketten, diverse små og store figurer af Tintin, Terry, Kaddock m.fl. Modelbiler, modelfly og alle mulige former for merchandise.

Tilsvarende er der et stort udvalg af figurer og statuer inden for superhelte-genren. Batman, Superman, Spider-Man og en masse sexede heltinder, udført i håndmalet resine.

Her på Galleri Comicart.dk har vi foreløbig været involveret i en enkelt egenproduktion, nemlig busten af Modesty Blaise, der findes i en hvid og i en farve udgave. Begge er på lager i meget lavt antal.

I efteråret 2023 startede vi et samarbejde med den internationalt anerkendte danske skulptør Helle Crawford, som laver bronze-skulpturer af højeste klasse. Eventyr og magisk realisme. Det perfekte match til galleriets billedverden.

Vi vil fortsat udbyde 3D objekter og figurer i det omfang, vi falder over relevante samleobjekter.

Det kan helt sikkert godt svare sig at besøge denne kategori af og til. For det er her, der er plads til rariteter og overraskelser. Vi vil konstant være på udkig efter relevante objekter.

 

 

3D objekter og figurer til salg

Få et forspring i forhold til andre kunstsamlere!

Modtag galleriets ugentlige nyhedsmail. Så går du aldrig mere glip af de mest eftertragtede nyheder og sjældne værker, der sættes til salg i galleriet. Nyhedsmailen er gratis og indeholder hver gang nyheder og tilbud. Du får her adgang til specialviden om galleriets kunst og kunstnere. Bliv inviteret med til ferniseringer og særarrangementer. Tilmeld dig i dag!

Salg af tegnekunst, comicart